RUTH&RUTOR

'
Idag träffade jag snyggingen Ruth, vi tog en fika sen blev det promenad och sushi. 
Rutigt är en av hösten största trender. Plockade fram allt rutigt jag hadde i garderoben bl.a klänningen nedan som jag alltid hadde på mig när jag gick i 6:an, som jag senare hatade. Älskar att hitta gamla plagg som kan komma till användning. 
 
'
'
'
'
'
'
Klänning lindex • tunika (in vikt) weekday • skjorta bik bok • väska vintage • glasses köpta i montenegro 
 
xx
 
Sofija 
 

Återföreningen

'
Igår så återförenades jag och Lisa. Helt sjukt hur mycket jag har saknat henne. Snackade massor, hade ju mycket att ta igen. Himla skönt nu att vara hemma. Har planerat att träffa vännerna, äta ute i gamla stan och ha det najs.  
 
 
 
 
 
 
Skjorta gina tricot ♠ shorts & skor H&M ♠ Väska vintage ♠ brillor & halsband köpta i montenegro 
 
xx
 
Sofija 

VIEW ÖVER SLUSSEN OCH HJÄRTFORMAD KÄRLEK.

 
 
 
 
Igår hade jag och Sofija återträff, vi drog en standard på cafétönt60, och sedan drog vi vidare till gamla stan där vi fick utomhusplatser med utsikt över Slussen och hjärtformade pizzor. Efter det drog vi och träffade härliga Sofie.
 
 

MELONSALLAD OCH NYBAKAT BRÖD

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här om dagen blev jag och Rita hembjudna till fina Olivia på middag. Vilket var super mysigt, hon hade ängnat hela dagen åt att baka bröd, göra melonsallad och steka halloumi. Älskade sommar kvällar.
 
 
 
 

BOMB

'
Här kommer en summering av mitt sommarlov hittils. Imorgon så flyger vi tillbaka till Stockholm. Har haft det hur najs som helst, definitivt bästa sommaren hittils. Imorgon så träffar jag Liselottan på cafe 60, standard. Ska bli jätte skönt att komma hem. Men sommarlovet slutar inte där, på fredag drar jag och Celina till London i 10 dagar! Längtaaaar!! 
 
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
 
xx
 
Sofija 
 
 
 

60's

 
 
SVART VITT NÄR DET ÄR SOM BÄST.

• • •

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi äntligen börjat igen med att renovera om mitt rum. Är så taggad, får nya ideér hela tiden. Men just nu har jag en ganska klar bild av hur jag vill att slutresultatet ska bli. Ni får en uppdate när det är klart, här är en liten sneak peak på hur det ska bli. •
 
 
 
 
 

RÄDDAR VILKEN DAG SOM HELST

 
 
Lite Noice med melon och citron slush.
 
 
 
 
 

YESTERDAY

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår kväll tog jag och Oliva vårt pick och pack och drog ned och käkade i riddan. Där satt vi länge och smed planer och diskuterade så som bara vi kan. Och efter en låda potatissallad, lite rostbiff, chillichips, jordgubbar och cider gick vi där ifrån måttligt nöjda. 
 
 
 
 
 
Hur är det med dig Sofija?? Are you alive?

let's go to the beach beach →

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WALK

'
 
 
 
 
 
 
 
 
byxor- ZARA • blus- Mango • skor- Nelly • clutch- H&M • glasögon- urban outfiters  
 
 
 
 

CAN'T TAKE IT

 
 
 
that jacket and that shoes Rebecca. Speechless.
 
 

1857

 
 
 
 
 
 
 
 

SUMMER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BUDVA

                       

                              
 
 

Montenegro är så sjukt vackert, med höga berg, djupa dalar, kristallklart vatten, lyxyachter och god mat. Jag och Kristina har planerat massa utflykter till olika öar.

Har varit väldigt lat nu eftersom vi vart helt slut efter Belgrad. Sen vi kom hit har vi bara sovit, ätit och badat samt att jag varit sjuk. Men från och med i morgon då jävlar ska det plåtas massa inspirations bilder. 

xx, 

Sofija 

                                                                        

 

 

 
       
 
 
 

UNDER WATER - OLD TOWN

´
hellooo!! 
Anledingen att jag inte har bloggat nu när jag är i den vackraste staden, där man kan ta massor med snygga bilder är att jag har feber. Så fort jag kom till Montenegro så blev jag sjuk, blev så jävla depp.  Men efter att jag har vilat mig i apartmanen och tagit massa tabletter så känner jag mig bättre.
Vi vart så sjukt chockade när vi såg vart lägenheten låg, mitt i gamla stan! Medans jag har varit sjuk så har jag suttit på balkongen och njutit av utsiken över bergen och havet.
Idag så tog vi en liten runda i gamla stan och tappade bort oss totalt, kunde inte hitta hem. Alla gator är jätte trånga och alla som ser likadana ut, värsta labyrinten, men till slut hittade vi hem. 
Senare runt 5 så gick vi till stranden och tog ett dopp! Kristina har en undervattenskamera så den kommer vi fota mer med senare.
Nu ska vi börja fixa oss sen ska vi ut! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xx
 
Sofija 
 
 
 

RUTOR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade några gamla bilder på fina Ruth, iklädd i svart/vit outfit med svinsnygga 'schack matt'- shorts från ZARA och mocka väska från Lindex.
 
 

BACK IN SWEDEN

DEAR FASHION
 
 
 
 
Jag kom hem inatt och har hunnit sova till ett, kollat in min brors lägenhet, hämtat ut min nya mobil, ringt till förskolan som jag börjar jobba på på måndag, beställt körkortspapper, käkat tacos och skypat med finaste kollegan Sofija.
 
Vädret här hemma är väl inte så mycket att kommentera, molning och kallt. Och för övrigt känns det rätt skit att vara hemma, förutom att jag ska få träffa Rita ikväll och även Olivia och Celina någon dag. 
 
Nu ska jag packa upp och städa mitt rum, ja tillbaka till tråkigheterna, helst av allt vill jag bara sätta mig på ett plan och åka tillbaka till Grekland.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE FINEST IN BELGRADE

'
Vi kom precis från en av stadens finaste resturang. Vi tog en frukt tallrik, glass och martinis. Måste säga att jag aldrig har sett nån finare toalett i mitt liv, med campange, tandborstar, tuggummi, handkräm , you name it.
Innan des åt vi på en italiensk resturang i stan där vi planerade vart vi skulle fota men det var så varmt att jag hade svårt att andas. Vi gick in i lyxbutiker bara för att svalka oss medans vi låtsades titta på kläderna. Hela dagen var väldigt stressigt, fick panik utav värmen, försökte hitta en taxi medan vi blev omringade utav fotbolls huliganer.
Men Just nu befinner vi oss i vårt svalkande standard cafe utanför lägenheten. Så nu mår jag bra igen. 
Imårgon kl 9 så beger vi oss till flygpatsen för att flyga till party staden Budva i Montenegro vilket kommer bli gryymt! 
 
 
 
'
'
'
'
'
'
'
'
'
 
xx 
 
Sofija

OLD SCHOOL

'
'
'
'
'
'
 
Igår så var jag och Kristina i den serbiska "gamla stan", vi gick typ en mil kändes det som för att komma högst upp på fortet, där det fanns en bar med utsikt över hela Belgrad. Så där spenderade vi resten utav kvällen. Var så irriterad att jag inte tog med kameran, men vi ska tillbaka dit idag och kameran är packad och ska med! 
 
Tidigre igår åt vi på Vapiano som också är på ett högt tak med utsikt, Belgrade är så hilma fint och inspirerande älskar att komma hit. Men har dock inte fotat så mycket utav staden men hade tänkt att ta lite bilder idag. 
 
Bilderna ovan är tagna utanför vår lägenhet, dom utan bilen har jag tagit utanför min mammas gamla grundskola. 
 
Byxan och linnet är från ZARA, skorna från H&M och brillorna är från urban outfitters. 
 
xx
 
Sofija 
 
 
 
 

PRESSARDAGEN

 
 
 
 
 
 
Ikväll far jag hem mot kalla Sverige, och jag hoppas på att få träffa mina fina vänner imorgon!! 
 
Här i Grekland är det pressardag som gäller, vaknade imorse med sololjan i högsta hugg och Camilla Henemark - Adjö det ljuva livet, ännu högre. Så nu har jag en tio minuters paus och ska snart i stress springa vidare till solstolen. Dock är det lite molnigt vilket är en stor besvikelse, då den sista dagen alltid har varit den stora pressardagen, man får inte bryta mönstret. 
 
 
 
 

TRIP

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LINNE - SECOND HAND /// SHORTS  - H&M /// PLATFORMS - NELLY /// SOLGLASÖGON - H&M

ZEBRA WEARS TIGER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LINNE - MANGO /// KJOL - ZARA /// PLATFORMS - NELLY /// BELT - TIGER OF SWEDEN
 
 
 
 

♦LIKE A BOAT♦

'
DEAR FASHION 
 
Just nu sitter jag och Kristina på en "båt" som är en resturang/ cafe. Har inte hunnit uppdatera dom senaste dagarna eftersom vi inte har internet hemma. Men vi har haft det jävligt nice, igår så sov vi ut sen så gick vi och fixade våran naglar och vårt hår. Sen halv ett så tog vi taxi till en club som var på en båt, vågade tyvärr inte ta med systemen eftersom jag är sjukt klumpig och kännde att jag skulle tappa den eller att den försvinner. Dom senaste dagarna så har vi inprincip bara levt på alkohol och äggröra, så imorgon så planerar vi att äta fin middag ute! 
På fredag tar jag och Kristina flyget till Montenegro där stannar vi i en vecka, men ska försöka uppdatera innan dess! 
Annars så saknar jag min Liselottan som fan och längtar till jag kommer tillbaka till sverige så vi kan ta vår standard fika och snacka om vårt sommarlov and other shit! woo! 
 
'
'
 
shorts- Urban outfitters ♦ bluse- zara ♦ jacket- vintage ♦ glasses- Lindex ♦ errings- Ur&penn ♦ Shose- Stradivarius 
 
xx
 
Sofija 
 
 
 
 
 
 

THE LOVELY FUR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BODY/BADDRÄKT - LINDEX /// SHORTS - ZARA /// PLATFORMS - NELLY /// PÄLSVÄST - H&M
 
 
 

ROUNDED EYE

 
KLÄNNING AKA. TUBKJOL - H&M /// PLATFORMS - NELLY /// SOLGLASÖGON - VOLVO
 
 
 

OLD MAN • WISE MAN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Black Dress

'
'
'
'
'
'
'
 
Dress: Ivyrevel Δ Shose: Nelly.com Δ Earrings: Ur&Penn 
 
xx
 
Sofija 

Δ PEOPLE Δ

'
'
'
'
'
'
'
'
 
 
SOFIJA 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People, this is art!

 
 

'
'
'
(överättning i rubriken) 
 
xx
 
Sofija 
 
 
 
 
 
 
 

♣ ROSE ♣

'
'
'
'
 
xx
 
Sofija 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRY TO STOP ME

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TISHA - BROOKER /// SHORTS - H&M /// PLATFORMS - NELLY /// SOLGLASÖGON - VOLVO 
 
 
 
 

BUILDINGS

'
'
'
 
xx
 
Sofija 
 
 

DAY BEFORE Δ

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
 
 
xx
 
Sofija
 
 
 
 
 
 

POOL HÄNG

 
 
 
 
Sitter för tillfället vid poolen och lyssnar på lite poddar. Livet leker lite.
 
Igårkväll fick jag värsta suget efter en Sofija/Lisa-fika, saknar ju min Bjurtan. Men jag måste hålla mig nästan en månad tills jag får träffa min bästa väninna. Hoppas du har det fint!!! 
 
Det blir rätt lite skriv-inlägg från min sida med det blir bara inte så. Det händer som sagt inte så mycket mer än att vi solar, äter, badar, äter osv. Dock gick min systemkamera sönder här om dagen, då det var en norsk jävla unge som sprang in i min arm så kameran flög nån meter och landade på objektivet. Vilket är så jävla irriterande, då det är en vecka kvar av semestern, men jag ska försöka ta bra bilder ändå...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SUNLIGHT

 
 
 
 
 
 
 

BACK

'
DEAR FASHION 
 
Kom hem till Kristina för några timmar sen. Vi droppade av resväskan och gick till affären och köpte en flaska vin, sen började vi fixa oss! 
Nu är vi färdig fixade. Runt halv 8 så tar vi taxi till en resturang, där vi äter middag och sen blir det utgång! Är så glad av att träffa Kristina, hade saknat henne medans hon var i Serbien sen början utav juni. Men nu är systrana Jovanovic återförenade! Såklar ska sytemen med ikväll, så ha förhoppningar uppe! 
 
 
'
'
'
 
xx
 
Sofija 
 
 
 

BLUE AS THE WATER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRINT LOVE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TISHA - OKÄND /// LEO PANTS - ZARA /// PLATFORMS - NELLY /// SOLGLASÖGON - UR&PENN
 
 

UP IN THE AIR!

'
DEAR FASHION 
 
Om några timmar så ska vi bege oss till Arlanda. Min mamma hetsar som fan eftersom jag alltid packar i sista sekunden. Men hur som helts så är jag sjukt glad att jag nu ska lämmna Sverige och ha det najs i värmen! Vi kommer fram i Belgrad runt 8,  sen ska vi äta middag med släkten efter det ska jag nog gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon. På fredag ska jag ta bussen till Kristina, hon bor tre timmar bort! Där ska vi hänga med hennes vänner, dansa och äta god maat! Såklart så kommer jag blogga, kommer förmmodligen vara när jag har kommit hem till Kristina! TILL THEN I´M OFF! Δ
 
 
 
 
xx
 
Sofija 
 

HOUSE OF GAGA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOPP - H&M /// RESTYLAD "HOUSE OF GAGA" KJOL/TOPP - H&M /// PLATFORMS - NELLY /// SOLGLASÖGON - OKÄND
 
 
 
 

CHILD

 
Lisa

60´S→ BLACK&WHITE →OBSESSION

'
DEAR FASHION 
 
Gick igeom min dator och hittade massa häftiga bilder! Här kommer några bilder som jag och Lisa har tagit! Modellen på dom sista bilderna är vår kära vän Celina ♥
Ja jag vet att vi tjatar ut svartvita bilder samt 60 tal men det är ju så jävla snyggt och inspirerande! 
 
xx
 
Sofija 
 
'
   '
 
                                                                               
 
 

L00K OF TODAY

TOPP - BIK BOK /// SHORTS - H&M /// PLATFORMS - NELLY /// PÄLSVÄST - H&M /// SOLGLASÖGON - VOLVO
 
 
 
 
 

• ON DA ROOF •

'
DEAR FASHION 
 
Kom precis hem från stan, där jag fikade med modellen Ruth. Ruthan var först hemma hos mig och där vi åt middag, sen kände vi oss sugna på en efterrätt så vi drog till stan och tog en fika på Åhlens tak där dom tydligen hade det dom kallar för islatte. 
 
'
'
'
'
'
'
'
 
Lisas" klänning" från weekday• oversize skjorta från Bikbok •sneekers från Nelly •restylad ring •brillor från Lindex 
 
xx
 
Sofija 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EN KVÄLL I GREK

 
 
 
 
Lisa

Δ Simple but effective Δ

'
DEAR FASHION 
 
Jag måste bara tipsa om ett bra köp jag gjorde nyligen. Gick in och kollade på Kenzas märke Ivyrevel för ca en vecka sen. Jag måste tyvärr säga att jag trodde att kläderna skulle vara mer, dom var ganska tåkiga och man har sätt allt förut. Men den var ändå två plagg som föll mig i smaken, jag älskade den svarta jumpsuiten med öppen rygg, så jag beställde hem den men så kunde jag inte motstå att också beställa den svart klänningen med ännu finare rygg!

Kläningen har jag inte haft på mig än, men jumpsuiten ha jag levt i dom tre senaste dagarna! Hade den på mig till vardags med en väst, sen hade jag på mig den på kryssningen när vi var på klubben och så hade jag på mig den till stranden för nån dag sen! 
 
Måste säga att det är jävligt nice att hitta plagg som man kan ha till olika tillfällen, så värt! 
 
 
'
'
 
xx
 
Sofija 

WINDOW

 
 

φ χ π

 
 
 NÄTLINNE - GINA T /// KJOL aka. KLÄNNING -H&M /// PLATFORMS - NELLY
 
 
 
 

SOFIJA´S VERKSTAD ↓↓↓↓

'
DEAR FASHION 
 
Idag har jag nämligen hunnit med massor. Bl.a så åkte jag till biltema i Värmdö marknad för att jag skulle köpa spray färger. Jag har nämligen så sjukt mycket skor och smycken som jag inte använder. Eftersom som jag inte vill slösa bort allt för mycket pengar på kläder och nya skor så hade jag bestämt mig för att restyla skor och smycket samt kläder jag inte änvänder. Så började färga, klippa, såga, hamra, klistra, och hoppades på att någonting slulle bli bra.
 
Jag tog aldrig förebilder för det tänkte jag inte på då, men här får ni lite bilder från min eftermiddag i graget.
 
Plaggen och sakerna jag restylade kommer säker dyka upp i nån framtida outfitbild! 
 
'
'
'
'
'
'
'
'
'
 
xx
 
Sofija 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Islatte • swedish summer

'
DEAR FASHION 
 
Just nu befinner jag mig i Vaxholm med familjen. Sitter i ett cafe med syrran.
Jag måste bara få ut min frustration över att det aldrig finns islatte att köpa på cafer! Vad är det för grej?
Och när man väl beställer en islatte så får man den ljumen med 3 isbitar i. Så nu sitter jag här i solen och driker varm kaffe och svettas medan min smartare syster beställde en slush. 
Annars då, känner mig så jävla stolt att jag faktiskt badade. Jag badar aldrig i sverige, när jag är utomlands så går jag typ aldrig ut ur vattnet eftersom jag hatar att sola. Det är så himla tråkigt även om jag lyssnar på musik. Det slutar med att jag solar i fem minuter sen känner jag mig rastlös och måste hitta på nått annat.
 
Jag måste be om ursäkt över dålig uppdatering från min sida igen, nu ska jag verkligen skärpa mig! 
Igår kom jag hem från en tokig kryssning. Min kompis Ankan flyllde år och vi bästämmde oss för att kryssa. Vi åkte till Åbo med Tallink silja Galaxy och det var najs! Vi var fem stycken som delade en hytt, kan ni gissa hur stökigt det blev? 
Met det var finnt väder och vi fick med oss roliga minnen! 
Tyvärr så orkade inte jag släpa runt systemen hela tiden så det vart inte så många blider, lägger upp nån bild i ett annat inlägg sen!
 
Tänker på hur jävla nice Lisa har det i Greklad, men snart är det min tur. På torsdag så smäller det, då börjar min sommar på riktigt! Woooo! 
 
 
'
'
'
 
xx
 
Sofija 
 
 
 
 
 
 

BLACK

 
DRESS - H&M /// PLATFORMS - NELLY /// SOLGLASÖGON - H&M
 
 
 
 
 

"det ligger i pappas väska"

 
 
DEAR FASHION.
'
 
Här borta är livet rätt fett, man går upp, äter, badar, solar, sover, badar, solar, äter. Och inte så mycket mer än så. Där hemma verkar det inte så hända så mycket från Sofija, att kryssa kan väl inte ta upp så mycket tid.... 
 
Vi anlände under torsdags natten och en väska kort. Pappas småttochgått väska, där alla lagt ner saker som inte fått plats i sina egna väskor. Vi har ingen som helst aning om när vi kommer få den eller vart den överhvudtaget ens är! Hela familjen kommer hela tiden med frågor som "vart fan är mina skor?" och lägger sedan till sekundern efter "Juste, pappas väska", bla, en hel den ansikts och hår produkter, hårspray, min plattång och mina nya platforms.    
 
Idag fick vi internet och kommer ha det den kommande veckan och förhoppningsvis veckan efter det också. Outfit bilder kommer jag nog inte lägga upp så ofta det får Sofija stå för.
 
Nu ska jag bada.
 
 
 

EN DAG SOM GREK

Förberedelser på planet
Några randoms
 
Min fashionista
Middag
Vatten som sägs vara fett fint

♦ELLE♦

'
DEAR FASHION 
 
På den senaste tiden så har jag upptaderat så sjukt dåligt. Inte ok. Men jag har haft fullt upp och varit helt övertrött. Idag plåtade vi för svenska ELLE till nummret som kommer ut senare i år. Det var sjutk intressant eftersom vi plåtade på location och inte i studio. Vi plåtade vid en fin kyrka i närheten av hammarbyhöjden och vädret kunde inte varit bättre. Det var en väldigt itressant plåtning allt från att man har klättrat upp på tak, fått frågan av varenda människa som gå förbi om vi har loppmarkad, till att modellen fick drika ur en fontän, you name it men roligt har det varit. Jag hade dessutom plockat lite utav kläderna som vi plåtade, så det var rätt nice.  
 
Idag var det min sista dag så nu har jag äntilgen LEDIGT!! Fast jag har fortafarande massor jag måste hinna göra innan jag åker till Belgrade den 12:e juni, vilket btw kommer bli grymmt!
 
Kommer ju sakna Liselottan, så segt att vi inte kommer ses nu på ett tag eftersom hon åker till grekland och när hon kommer tilbaka så har jag åkt till Belgrade. 
 
Nu ska jag sova tills på fredag då jag måste gå upp för att åka på kryssning! 
 
Här kommer lite dåliga bilder från plåtningen, inte så säker om man få lägga upp dom men anyway! 
 
'
'
 
xx
 
Sofija 
 
 
 

FÖRBEREDELSER

 
DEAR FASHION.
 
Nu är det nära mina vänner, igår hade jag och Sofija våran oficiellt sista träff. Nu kommer vi antagligen inte ses innan skolan börjar, om vi inte eventuellt klämmer in en date under de två dagar Sofija är hemma från Montenegro och sedan åker vidare till England. Det var rätt sad, men vi spikade att vi skulle skypa och läsa varandras inlägg under tiden, så räkna med daglig uppdatering. Just nu är jag och ni också säket väldigt besvikna på Sofijas usla uppdatering. Bättring på det vännen!!
 
Hur som helst, imorgon åker jag till Grekland. Funfun. Packningen är igång och rummet är kaos-stökigt, men väskan ser helt ok ut. Det börjar faktiskt dra ihop sig. Idag har jag sista-minuten shoppat med bror och mamma. När jag kom hem körde jag igång med "Lisas systuga" och började laga och sy upp ett och annat plagg. Nu laddar jag kameror, tvättar sminkborstar och packar bra-att-ha-necessären. 
 
Snart ska jag dra mig mot Tove och ska slinga hennes hår mitt i kaoset.
 
här tänker jag inte lägga upp någon jävla dagen-innan bild på min fula resväska.
 
Lisa
 
 
 
 
 

MODELL SOFIJA

 
DEAR FASHION.
 
Jag borde kanske bli fotograf istället.
 
Lisa
 

BULLET

 
 
 

RSS 2.0