VARJE DAG, GLIDER OMKRING.

 
DEARFASHION, hur fint var inte det här området vi hittade i stan igår? Söta små tegelbyggnader överallt, det kändes som att vi plötsligt teleporterats till England. Jag ville gå runt där i timmar med take-away te och filosofera.
Lite Harry Potter känsla i dessa bilder, eller vad tycker ni? 
 
 
 
 
 

PINK COAT.

 
 
 
 
 
 

#TBT JUNE 2013

'
DEARFASHION,
Varje torsdag ska vi lägga upp dom bästa bilderna från varje månad. Eftersom vi startade bloggen i Juni så lägger vi upp bilderna från Juni 2013 först. Fan vad vi längtade till sommaren när vi gick igenom arkivet. 
 
Kommer ni ihåg dom här bilderna? 
 
 

FRAMKALLADE FOTON.

 
 
Här om dagen rotade jag fram några gamla fotoalbum med helt fantastiska bilder från förr och ännu längre bak än så. Dessa är ett urval av mina favoriter som även åker upp på min vägg inom kort. Hur fina?
Längst upp har ni min fina farmor och farfar i deras dans utstyrsel, bredvid det har vi släkträff en fin sommardag 89. Under det har vi två helt fantastiska gamla cyklar på en blommande trädgård, bredvid det är det min syster i den coolaste "första-dagen-i-skolan" outfiten någonsin, under 90-talet, med Spice Girls-magtröja och choker halsband, hur cool?
Efter det är det ett dammigt bilrace i Kopparberg, sedan har vi min vackra mamma vid en blommande vägg i Grekland, under henne är det ett fint foto från ett scout-läger.
Sedan har vi min mamma och syster som får napp av en raggarbil i Kopparberg, under det firar vi midsommar som traditionella svenskar runt midsommarstång. Och nu kommer vi till mina två absoluta favoriter, mormor och sin väninna under ett par tusentals vackra blommor. Bredvid det har vi pappa och mormor en fin sommardag i Kopparberg. Jag dör fin-döden.
Sådant här borde man göra oftare. Får en sådan inspirationskick av detta alltså.
 
 
 
 

One more job to do....

'
DEAR FASHION,
Nu har jag varit väldigt off i bloggandet, men som tur har Lisa hållt igång bloggen! 
Den här veckan har vi lov och jag har haft fullt upp med att försöka se mina vänner, plugg samt bokat semester. 

Just nu sitter jag på tåget och ska möta Lisa, sen beger vi oss till våran praktik. Vi ska bara förbi Acnes kontor lite snabbt sen är vi lediga. Resten utav dagen kommespenderas med långa promenader runt stan, fika och så kommer vi knäppa lite bilder till bloggen. Senare ikväll ska jag till Kristina för att hyra en lägenhet i den vackra BARCELONA (!!!) som vi ska besöka i slutet av Maj. 

Slänger in en mobilkamera bild som Ruth tog i måndags.

XX
Sofija 

FILM OCH TAKEAWAY.

 
DEAR FASHION. Dagen har tillbringats i min säng, där jag har legat och beundrat min kristallkrona som spikades upp igår, samt solen som reflekterats in igenom mina rutor, medan jag lyssnat på Bon Iver och ätit takeaway-käk. Jag har även hunnit betat av lite svenska deckare dessutom, finare lov-dag har nog aldrig existerat. 
Imorgon blir det till att springa lite ärenden på stan med Sofija och efter det blir det antagligen lite plåtning och uteserverings-kaffe, om jag känner oss rätt.
 
xx.
 

STOCKHOLM I MIN HJÄRTA.

 
DEAR FASHION, igår träffade jag fina Tove och Linda. Vi käkade Taco Bar, pratade högstadie-minnen och killar. Precis som en vanlig tjejkväll. Efter det gick vi och köpte te och gick upp till Observations lunden och pratade ännu mer, med utsikt över hela Stockholm. Fin söndag.
 
 
 
 

Saker.

 
DEAR FASHION, här kommer en snapshot på innehållet i vår vardagsväska. Först fram: the one and onely, ELLE trendbibel, glajjor (alltid redo för solsken), läppstift, Cola, kamm samt nyckelknippan med peppande ledord, "Just one more job to do, and it´s gin and tonic time." och till sist ett par snygga skinnhandskar, som alltid kommer till användning. 
 
 
xx.

ROLLER OCH TAKFÄRG.

 
 
DEAR FASHION.
Dagen har spenderats hemma i mitt rum, med roller och takfärg, Håkan på högsta volym, kaffe och bakochfram vänd kepa. Pretty fin dag faktiskt.
 
PS. min kompanjon och vapendragare Sofija är förtillfället lite off, eftersom att hon på något jävla sätt lyckats sträcka armen på praktiken i onsdags(?!). 
 
xx.
 
 

SOM JAG GJORDE FÖRR.

 
 

GULDKORT

 
 
Stiltips No. 1, de runda glajjorna. Funkar ALLTID, något som ni säkert märkt, är att jag och Sofija konstant värvar de här solisarna, vi har, så kallad, delad vårdnad av dessa fabulösa glasögon i oljeglas. De skiftar i alla färger beroende på vilket väder det är och är allmänt fantastiska. Våran bäste vän.
Och varför inte vrida upp fab-mätaren till max och addera några sprut från D&G's No. 3 och neutralt läppstift från Oriflame Cosmetics.
 
 
xx. DEAR FASHION
 

IRON GIRL

 

5 MINUTER AV VÅRKÄNSLOR.

 
 
IGÅR när jag kom hem tog jag ett bad med min jordgubbs-skrubb, fin musik och tända ljus. Välbehövd ensamtid. Efter en lång tid senare, med en noggrant insmord kropp i sommriga dofter, tog jag fram jordgubbarna jag suktat efter hela dagen och satte på en fin svartvit rulle medans jag målade mina tånaglar blodröda, och njöt i min ensamhet över vårkänslorna ute. Sedan, vaknade jag idag av att mamma skriker att det var ett hav av snö ute. Men, det är en annan femma. 
 
 
 

EN VARDAG.

 
DEAR FASHION.
 
Här kommer det lite snapshots från gårdagens praktikdag. Dagen började med möte på Kammarkargatan vid 9, och jag och Sofija började springa returer strax efter det.
Vid Beckmans, lyckas jag på något sätt göra en volt och landa på rumpan, flyga in i väggen med benen rakt upp i luften. Och med en chockad Sofijas, hjälp upp, stress-springer vi åt olika håll och skilljs ifrån varandra, i tysnad.
Senare blev det Östermalm-Norrmalmstorg-Kammarkargatan-Kontoret-Cheap Monday och sedan vidare till Loreens hotel på djurgårn för stylig av Grammis Galan. 
Efter det slutade vi. Då satte vi oss ute och njöt av eftermiddagssolen på ett café. Pretty lyckad dag. Ibortsätt från ramlet vid Beckmans och täningsverken idag.
 
xx
 
 

120 NÄTTER I BERLIN.

 
 
 
 
 
 

357 PIECES.

 
 
 

OM VI SKULLE ÅKA DIT, GÖR VI DET I LIMOUSIN.

 
 
 

ROCK'N'ROLL Å DROGER.

 
 
 
 
 
 
 

I SLUSSEN KVART ÖVER ELVA.

 
SOME SNAPSHOTS FROM TODAY.
 
 
 
 

KEEP UP THE GOOD WORK

 
DEAR FASHION, mina kära vänner. Vi är tillbaka, -hur kul?
Dagen spenderades på våran gata i stan, Folkungagatan, på älskade kontoret. Där vi städade hela dagen inför nya produktioner, vi dammade bland annat av ett par hundra gamla böcker om mode, konst och designers. Jag måste säga att det inte finns något annat optimalt sätt att få insiration ifrån, än från fina böker med svart vita uppslag på vackra kvinnor från 60-talet. Det kallar jag kärlek mina vänner.
Nu ska jag ta mig i kragen och tvätta andsiktet, koka kaffe och sätta på Yves Saint Laurent - L'AMOUR FOU. 
 
xx.
 

snap snap

 

En smått suddig bild på gårdagens outfit. Byxan, jackan och den tunna vita kavajen är fyndad i mammas gamla garderob. Ljusgrå t-shirt från &otherstories och H&M klackar, BUDGET BUDGET! Har gått och blivit en vintage/budget brud med alla resor som jag har börjat boka och planera inför sommaren och hösten. Kläder ligger just nu längst ner på prioriteringslistan.

Den lyckan när man fyndar något gammalt plagg i morsans garderob som kommer till användning, samtidigt som man försöker spara pengar men känner shopping suget.

xx

Sofija 

 
 

A CUP OF TEA

'
DEAR FASHION, 
 
Just nu äter jag nudlar, kollar på tv och är allmänt lat. Hatar den här tiden på året, man är opeppad till allt. Jag och Lisa har fått ta en del skit för vår kassa uppdatering! Men det har inte hänt så mycket roligt. Både jag och Lisa har varit sjuka, sammtidigt har vi haft skoluppgifter och prov. Det kanske förklarar våran kassa uppdatering då jag och Lisa inte har gjort något annat än att hosta så vi nästan spyr och läsa om franska revolutionen. 
Men det ska vi ändra på!  
xx
Sofija
 
 

RSS 2.0