ONSDAG PÅ FASHION WEEK

En tavla från Berns entré, där vi käkade lunch. Någon i bakrunden som ni känner igen?.. 
Smink och hår på Tiger visningen.
Lineup
Sjukt snyggt hår på Tiger.
 

BLOCK

DEAR FASHION.
 
Det har varit mycket på senaste tiden, vi är hemskt ledsna för det. Men vi har en hel del bloggmaterial... Guldknappen i lördags, Fashion week, Måndag, Tisdag och Onsdag, i Torsdags kom Tv4 och Idol till skolan, dvs att vi ska jobba med Idol 2013 i höst. Vi hade även en plåtning i Torsdags! 
 
Här om dagen testade vi även på att vara 1D fans, Sofija drog nämligen med mig på bio för att se deras film, This is us. Skäms. Deras fans är verkligen läskiga, dom är ju som djur. skriker konstant och gråter. I kön hörde jag de framför oss, "Vi måste spara biljetterna!!!" "Aa shit asså, vi måste rama in dom och sätta dom på väggen!!!!". Blir påriktigt rädd. Hur kan man vara så besatt. Självklart skrek alla konstant under Bion, även jag, högst av alla. För att dem ska fatta hur jävla patetiskt det låter. Vi sprang ut ur salongen innan den ens var slut för att ingen skulle se eller attackera oss. Se den INTE på bio, gick runt med tinnitus hela kvällen sen. 
 
 
 
 
 
 
 

MORNING!

 
 
DEAR FASHION,
Här sitter jag nyvaken med kaffe framför mig. Idag är det andra dagen på modeveckan.
Jag och Lisa ska vara med och hjälpa till på The Local Firm visningen idag, vilket ska bli kul!
Igår var vi med med på BACK. Vart så irriterad på mig själv för att ha glömt att ladda kameran!
Började fota och efter tre bilder var batteriet slut, så vart inga outfit bilder från igår tyvärr. 
Men nu är kameran på laddning, kan lova er att det kommer komma mer bilder på bloggen från den här årets modevecka. 
 
 
 
xx
 
Sofija

MBFW 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Från Fashion Week i vintras.
 
 

FASHION WEEK, TIGER OF SWEDEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer det ett halvår gamla bilder från Fashion Week i Vintras/Höstas. Jag och Sofija ska även vara med nu nästa vecka, Måndag, Tisdag och Onsdag, då det är BACK, The Local Firm och Tiger. TAGG.
 
 
 

STREET

 
 
 
 
 
 
 
 
 

JEAN PAUL GAULTIER

 
DEARFASHION. I tisdags besökte jag, Sofija och Celina Jean Paul Gaultier museet på "Arkitekttur- och Designcentrum". Extremt inspirerande utställning, nästan för mycket. Man måste nästan gå en gång till för att ta in allt. Något som går att konstatera är i alla fall att han är en otroligt kreativ och skicklig designer. Otroligt värt och alla under 19 år får även gå in gratis, så passa på nu fram till den 22 September!!
 
 
 
 
 
 

FEMME

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STAR WARS COFEE

 
DEAR FASHION, 
 
Nu var det ett tag sen man såg något skriftligt här på bloggen. Jag och Lisa är på topp, skolan har rullat igång, på lördag ska vi vara med och göra Guldknappen som varken jag eller Lisa har gjort tidigare. På måndag, tisdag och onsdag är det Fashion week. Jag och Lisa ska vara med och hjälpa till på The local firm, BACK och Tiger of Sweden som vi även var med på i våras. Vi är sjukt taggade inför kommande vecka, lär bli stressigt men så himla kul.  Till er → stay tuned! XD  
 
 
 
 
 
 
 
 
xx
Sofija 

WOMAN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she´s walking through the night

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOOK,

 
 
 
 
 

LIKE BACK IN THE DAYS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FIRST DAY

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAKING MY WAY DOWNTOWN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 DEARFASHION. Nu sticker jag och möter upp Sofija och Celina för lite stan häng. 
Imorgon börjar skolan, tillbaka till alla rutiner. Även bloggandet... Vi ses. 
 
 
 
 
 
 

↓ Summering ↓

'
Nu har det gått ett tag sen jag bloggade sist. Kom hem från London i måndags, sedan dess så har jag träffat vännerna. Jag och Lisa tog självklart våran standard fika på cafetönt 60 ,as lisa would say it! 
 
På tisdag börjar vi skolan känns som att jag inte har gått i skolan på årtal haha, men den här sommaren har jag hunnit med mycket. I början av sommaren så jobbade jag hos stylisten Naomi Itkes i lite mer än en månad. Ångrar inte ett dugg att jag har hjälpt till när jag haft sommarlov, fick lära mig massor ,och att vara med på alla plåtningar är superkul.
 
Den 11 juli åkte jag till Belgrade. Där spenderade jag mina dagar med vackra Kristina. Den 19juli åkte vi även till Montenegro, Budva i en vecka för sol, fest och bad semester. Sen vart det tillbaka till Serbien i tre dagar efter det åkte vi hem till Sverige.  Där passade jag på att träffa vännerna, långa härliga fikor med mycket snack. 
 
Efter det så var det dags för London i 10 dagar med bästa Celina. Hade hur kul som helst. 
Jag mer än supernöjd över mitt sommarlov. Definitivt en sommar som jag kommer minnas resten av livet. Full med fina platser, roliga historier ,helt enkelt minnen för livet. 
 
Nu ser jag fram emot att börja skolan, ha rutiner, täffa tjejerna varje dag och ha standardfikor efter skolan. Sammt har jag Fashion week att se fram emot där jag och Lisa ska vara med och hjälpa till! :) 
 
Nu kan jag även droppa att jag och Lisa ska göra fler plåtningar ihop i höst, så bloggen blir mer intressant! 
Varken jag eller Lisa vill vara typiska bloggtjejer som bara vill synas. Vi startade den här bloggen för att kunna vara kreativa och ha nått att kolla tillbaka på när vi blir äldre. Tack vare den här bloggen så har jag inte snålat med bilder i sommar, vilket har gjort att jag har många fina bilder från sommaren 2013 som jag kommer ha för evigt. 
 
Här är lite utav bilderna som jag och Lisa har gjort tillsammans ↓
 
 
'
'
'
 
xx
Sofija 
 

HÖSTENS HETASTE No. 2

 
 
 
 
 
Den knälånga, vida kjolen med hög midja.
 
Den sagolikt, vida kjolen. Med åtdragen midja, och den knälånga längden, ser du ut som Carrie Bradshaw från Sex and the City serien. 
 
 
Midnattsblå.
 
Så pass mörk blå att du nästan överväger åt att den är svart.
 
 
"His is hers" sorlek på kapporna.
 
Låna pappas eller pojkvännens kappa/rock i höst och dra till den med ett skärp i midjan. 
 
 
 

ROOKIES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DEAR FASHION.
 
Idag assade jag under visningen för årets Rookies, kulkul. Jag var påklädare och som jag beskrivit förut så är det dem personerna som hjälper modellerna bakom scenen att klä på sig rätt outfit i rätt ordning och utgång, även se till att inte kläderna blir fulla av smink och att frisyrerna inte förstörs. Idag hade jag två modeller med tre outfits var, dvs. sex outfits, hetsss.
Men jag älskar stressen, när alla modeller bara springer runt och allas allvarliga tillstånd, sjukt kul. Har börjat älska att vara påklädare, sjukt konstigt egentligen. Eftersom att det är något av det stressigaste ca. 3 minuterna ever. Men jag älskar att ha den pressen på mig själv, inget får gå fel.
 
 
 

THE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CRAZY DAY

'
Igår började vi dagen med att gå på marknad i Camden Town. Blev dock lite besviken, trodde det skulle finnas mer vintage. Ca 90 procent utav marknaden bestod av t-shirts med tryck. 
Efter marknade så åt vi lunch sen så fortsatte vi strosa runt i London. 
 
Tycker synd om mina vänner, känner att jag har blivit en hemsk vän sen vi startade bloggen. Igår tvingade jag Celina hoppa in i en fontän och bli dyngsur bara för att få lite bilder till bloggen. 
 
Senare på dagen vart jag och Celina på sjukt flummigt humör. Bästämmde oss för att åka "karusell", sen så åkte vi runt i sådana cycklar med vagn bak som man sitter i (??). Klättrade upp på statyn i Trafalgar Square. Ja, men det hela resulterade i en lyckad dag. 
 
'
'
'
'
 
xx
 
Sofija 
 
 

ZANDRA RHODES

'
Här kommer bilder från utställningen som jag och Celina var på i fredags. Det är en brittisk mode designer som heter Zandra Rhodes som hade sin utställning på Fashion and textile museum i London . Läs på bilden nedan om ni är mer intresserade utav henne och hennes design ↓
 
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
 
 
 
'
 
xx
 
Sofija 

DET VIKTIGASTE FRÅN TRENDERNA, A/W 13

DEAR FASHION
 
 
 
PUNK
 
 
 
 
KNALLRÖD
 
 
 
 
TWEED RUTIGT
 
 
 
 
 
Detta har jag sysselsatt mig själv med igår och idag, alltså sammanfattat alla höstens och vinterns trender. 
De allra största och viktigaste är dessa:
Punk trenden, feta boots, några storlekar förstora, kedjor, läder, mycket och stora smycken, nitar och röd rutigt. SVINSNYGGT.
Och knallröd, syntes på ALLA visningar. Även det sjukt snyggt.
Tweed rutigt, på ALLT, inte bara kappan eller kavajen. Lika vanligt på linnet, klänningen eller även väskan.
 
 
 
 
 

Δ TOWER Δ

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

THE COLORS OF TODAY.

 
Detta förblir min destination idag tillsammans med OC boxarna. Medans Sofija och Celina springer på Mode-Museum i London. Skypade med dem nyss och jag råkar vara lite avundsjuk. Ja.
 
 
 
 
 
 

STAYING HERE?

'
'
'
'
'
'
 
Det var så här jag såg ut idag när jag gick ner för Londons gator.
Här har vi hunnit med lite shopping. Gick in i Londons enorma Topshop. Man kan ju nästan säga att vi spenderade halva dagen där. Fick med mig lite därifrån bl.a skorna på bilderna  samt den öppna tröjan med fransar, köpte även en klänning och strumpor. Sen åt vi lunch i China Town och middag vid London bridge. Vill så inte komma tillbaka till Sverige! 
 
xx 
 
Sofija 
 
 
 
 
 

1940

'
Jag och Celina har det coolaste boendet här strax utanför London. Vi bor hos mina föräldrars bekanta. Dom bor i ett såndant typiskt brittiskt gammalt hus. Vi är mer än nöjda över vårt rum. Vi har stora fönster med en vacker utsikt över området. Nu har vi haft turen att vakna upp till solsken varje morgon. Ja, vi har inget att klaga över. Vi älskar det här!
Hur sjukt är inte det att vi har hittat brev från andra världskriget i vårt rum?  Från dom som bodde här innan, sjukt coolt och intressant att läsa. Handlar om bl.a folk som har kommit bort under kriget . Hittade även gamla Daily mail tidningar från 1940, love it.  
 
'
'
'
 
xx
 
Sofija 

bullet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KILLER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SKULLE KUNNA DÖDA FÖR DESSA. FOR REAL.
 
 
 
 

♥ Once your in London ♥

'
'
'
'
'
'
'
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE WRONG GENERATION

 

TO MY BABES IN LONDON

DEAR FASHION
 
 
 
ÅH, Sofija och Celina, det gör ont när jag ser era bilder från London. Satan vad jag saknar er. Och vill vara med er där och nu. Nästa år följer jag med och det är säkert.
 
 
Jag vill också ha en anledning att klä upp mig varje dag. Leva utan alla rutiner för ett tag. Känna sig fri. Komma bort från Sverige. Glida runt på Londons gator med mina finaste tjejer berdvid mig. Äta ute. Dansa. 
 
Ni är så fina. 
 
 

STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DET FINASTE PÅ HELA SOMMAREN.
 
 
 
 
 

London day 2

'
Jag och Celina har det hur najs som helst här. Igår så promenerade vi runt, åt middag och fikade ca 7 gånger. Små shoppade lite, älskar turistbutikerna i London så köpte lite små saker där. Sen gick vi även gå ut och dansa på kvällen. 
 
'
'
'
'
 
'
'
'
'
'
'
 
xx
 
Sofija

London Day 1

'
Just nu sitter jag och Celina på starbucks och käkar frukost. Igår så landade vi i London efter den västa flygresan jag någonsin har upplevt. Flög genom oväder med blixtar,  hela planet skakade. Men till slut kom vi fram, tog en taxi till London Victoria sen så tog vi tåget. Vi bor hos mina föräldrars vänner som bor en kvart från London med tåg. 
När vi kom dit så tog vi en kort paus sen så åkte vi in till London. Vi käkade på en resturang vid Picadilly. Sen så promerade vi runt till kl 10 på kvällen sen gick vi hem och la oss. Vi hade bara sovit 3 timmar eftersom vi var tvungna att vakna 4 på morgonen för att ta oss till Arlanda. Så vi var helt övertrötta gick runt och skrattade åt allt och alla, fick folk att skratta åt oss. Upplevede även en nära döden upplevelse när en fågel flög rakt in i mitt ansikte mitt på Trafalga Square. Celina lånade även mina platåskor som är tre storlekar förstora för henne så hon ramlade lite här och var. Men nu är vi utvilade och mätta så får väl se vad som väntar oss idag, men riktigt jävla kul ska vi ha det! 
 
'
'
'
'
 
xx
 
Sofija 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0