DUST

 
  

SUMMER FUCKING TIME.

 

SOL OCH VIND.

DEAR FASHION,
Ni kan nog inte ana hur mycket jag är i behov av lite värme just nu. Det här fungerar inte längre, vad är det frågan om?
Det enda jag spenderar timme, efter timme är att drömma mig framåt, ungefär, sisådär 83 dagar. Värmen var ju på god jävla väg. Lite torr asfalt, sol och fågelkvitter, vad det för mycket begärt?
Man vill ju inte ens vakna, ännu värre, gå ut, när man vet att man möts av en piskande snöstorm och slaskvåta byxben. 
Nytt hopp inför nästa vecka, då blir det till att jobba tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Gött, och det ser ut att bli sol och plusgrader på väderrapporten. En riklig feel good-vecka.
Tills dess gäller det att försöka gräva sig upp ur gropen full av läxor och skol-ångest.
 
 
 
 
 
xx.
 

Helt oviktigt!

'
DEAR FASHION, 
Nu var det ett tag sen jag och Lisa la upp något här på bloggen! Vi har haft fullt upp med skoluppgifter som vi behöver ta igen. Sen har vi även varit med på en plåtning i måndags. Nu är man också så sjukt opeppad när det helt plötsligt blivit vinter igen! 
Denna vecka har varit väldigt lugn förutom plåningen i måndags. Men nästa vecka blir det full fart då vi har fyra plåtningar! Blev också glad överraskad när vi såg att plåningen som jag och Lisa var med på ,med supergulliga Say Lou Lou kom med i månadens ELLE, har ni sett den? 
Tyvärr blir det inga oufitbilder då vi bara gått runt med jeans och tjocktröja dom senaste dagarna på grund av det här jävla vädret. Men jag slänger in en bild på min mormor och mamma som jag hittade bländrandes i ett gammalt foto album. Hittade så sjukt inspirerande bilder på min mormor, ska defenitivt göra ett separat inlägg med bilderna något dag snart!! 


xx
Sofija 


#TBT Augusti 2013

 
 
 
 
 

SUNSET

 
 
 

T

 
 

#TBT JULY 2013


MODERNA MUSEET.

 
 
DEAR FASHION, idag har vi ägnat våran dag på moderna museet, då vi fick i uppdrag att finna lite inspiration inför en kommande utställning samt plåtning. Vi kikade mestadels på "DANDMASKINER, från Léger till Kraftwerk.", vilket var intressant. Utställningen bestod mestadels av dansvideor och scenfotografier från tidigt 1900-tal. Den inleds med en mäktig elektronisk film i 3D instalation. I svart, vitt och rött som ni ser en snapshot på, på näst sista bilden, av Kraftwerk.
 
 
 
 
 
 

Vi går mot ljusare tider

 

50´s

 
 
 
DEAR FASHION, för någon vecka sedan fick vi i uppgift på stylistlektionen att göra en makeup i 50-talets tecken, det vill säga en typisk Marilyn Monroe make. Jag fick den äran att sminka vår vackra vän och klasskammrat Celina, och som alltid klär den kvinnan i det mesta, här har ni henne som Marilyn Monroe. 
 
 
xx.
 

SOON.

 
 
 
DEAR FASHION. Nu för tillfället är jag helt uppe i min renovering av mitt rum att jag till och med drömmer om tavlor och glödlampor. Jag är nämnligen på slutklämmen nu, det är NU allt roligt händer, då saker börjar komma upp på väggarna och allt plock är kvar.
Ni kanske inte vet det, men när jag var yngre var min största dröm att bli inredare. Jag har nog sett på vart enda byggprogram som svensk tv producerat, Room Service, Bygglov, Äntligen Hemma, Simon och Tomas, Arga Snickaren, you name it. ÄLSKAR.
Jag kan till exempel sitta inne på Hemnet och kolla på svindyra villor och lägenheter i TIMMAR bara för att få inrednings inspiration, och det bästa som finns är om jag läser en blogg och sedan inser att hen har en helt magisk lägenhet, alltså, då är jag fast.
Nog tjatat om det, strax får ni se slutresultatet. 
 
 
xx.
 
 

RSS 2.0