CHECK

DEAR FASHION. 
 
Under de senaste veckorna har några från vår klass sammarbetat med ett event i MOOD Stockholm gallerian. Ett event som kallas för "Kom in i garderoben", då fem kändisar plockat ihop sina höstfavoriter ur MOODs butiker och framställt en garderob efter de kläder som plockats. Sedan har de fått skriva ihop lite kort inspiration och känsla. Efter det blev jag, Sofija, Celina och Alexandra, tilldelade varsin garderob och fick i uppgift att styla en visning efter dessa artister och tolka deras individuella stiler, på 25 modeller. Superrolig uppgift! Något som är lite "på riktigt".
 
Så de senaste dagarna har vi sprungit runt i gallerian och plockat ihop fem fantastiska outfits var. Jag blev tilldelad skådespelaren Susanne Thorson, väldigt feminim stil, med kappor, markerade midjor, stövletter och cat eye glasögon, mycket inspirerat av Audrey Hepburn. Med släta uppsättningar, hatt, skinnhandskar och feta örhängen.
 
Sofija fick dansaren Jennie Widegrens garderob och raka motsatsen till min garderob, sportigt, praktiskt och street, wans matchade med biker jackor, stickade tröjor, hörlurar, dr Martens och tighta skinnbyxor. Svincoolt blev det.
 
Visningen hölls igårkväll, och hela dagen spenderades i gallerian och vi fixade de sista touch upsen innan modellerna var redo för att gå ut på catwalken. Efter en hel del strul med diviga modeller, fel storlekar på kläder, spring fram och tillbaka till olika butiker och kommunikationsproblem så blev det tillslut ett fett slutresultat. 
Klapp på axeln, vi är nöjda.
Två snabba bilder från min och Sofijas instagram. Fler bilder kommer senare!

 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0