utbildning • desperat liten Lisa • specialisterna

'
DEAR FASHION •
 
Härligt att bloggen kommit i gång nu, kan tänka mig hur sjukt det har sett ut när ni tittat in här och designen var ändrad varje gång. Men det tog ett tag innan vi var överens! Men nu drar vi igång. 
 
Meningen för denna bloggen är, åtminstone för mig, är att jag senare vill titta tillbaka och se hur vi utvecklats. Dessutom ska jag försöka förbmedla det jag saknade när jag skulle välja linje till gymnasiet. Eftersom att jag valde stylist, som kan uppfattas som en, minst sagt, skeptisk linje. Folk har ingen aning egentilgen, tjejer väljer den linjen för att de är skoltrötta och vill göra något chill, lära sig att sminka få gratis sminkborstar osv. Och senare kanske jobba på Cubus eller GinaTricot. Det är därför vi som faktiskt valt linjen av den själva anledningen att vi vill bli något inom stylist branschen kanske inte tas lika seriöst. Jag och Sofija har riktat in oss på att vi någon gång i framtiden bli stylister. Och att vi tänker gör allt i hela världen för att nå det målet. Därför vill vi att folk ska få en inblick i hur fruktansvärt jävla svårt det är! Samt att branschen inte är den glammigaste.. 
 
Ni kommer få följa med oss varje dag, både i svinjobbiga dagar och skitroliga. Vi tänker inte alltid vara skitglada här i bloggen, för om vi mår skit så gör vi det. Bloggen, som vi egentligen inte vill kalla blogg (för vi INTE vill ses som bloggare), kommer helt enkelt spegla våran vardag och tankar kring stylist branschen. Och om du har en liknade dröm som oss FRÅGA, så kanske vi kan svara på dina frågor och försöka bolla dina tankar med oss. 
 
För jag minns när jag efter en vecka i gymnasiet skulle få vara påklädare på Tigers visning under Fashion Week. Då en ytterst osäker Lisa på 15 bast gjorde en desperat sökning på google, "hur ska en påklädare bete sig". Fick inte upp en enda träff. Jag minns att jag även frågade "dolly blond" eftersom att hon alltid svarar på sina kommentarer och dessutom är stylist. Men hon hade inte heller någon aning.
 
Självklart kan in fråga oss om andra saker också, för vi är ju faktiskt specialister på en hel del... Förutom relationer och graviditeter, som bägge kan gå och ta sig.
 
kiss
Lisa den store •
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag går första året på en stylist linje, jag förstår faktisk vad ni menar med att många väljer den linjen för att det är chill. Det gör mig så himla arg för att det finns ju som sagt många tjejer som verkligen vill något inom det här yrket och så tar många tjejer upp dom platserna för dom som inte kanske kom in men vill verkligen gå den linjen på den skolan. Jag brinner precis som er för det här yrket..

2013-12-19 @ 09:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0